fbpx

Ontbijtbuffet

EEN ORIGINEEL CONCEPT VOOR ELK FEEST

Zoek je een creatieve formule voor je babyborrel of familiefeest? Heb je binnenkort een vergadering, teambuilding of bedrijfsevenement gepland? Verras je gasten, klanten of werknemers met een overheerlijk ontbijt!

ONTBIJTBUFFET MET AMBACHTELIJKE PRODUCTEN

Bongustega verzorgt een uitgebreid en kwalitatief ontbijtbuffet. Op een afgesproken datum en tijdstip komen we alles klaarzetten op jouw locatie in West- of Oost-Vlaanderen.  Alle ontbijten worden door Bongustega met verse kwaliteitsproducten bereid en tot in de details verzorgd.

Verwen je gasten met een gevarieerd aanbod van geselecteerde kazen en vers beleg. Onze bakker voorziet bovendien authentiek stokbrood dat op steen wordt gebakken. Dankzij de verschillende toppings kunnen je gasten zelf hun favoriete yoghurtcreatie samenstellen. Het komkommerwater en appelsap zorgen voor een verfrissende toets.

ONTBIJT ON THE GO

Heb je een uitstap gepland met je familie, vereniging of bedrijf? Dankzij onze ontbijtpakketten on the go ben je zeker van een gezonde start van de dag. Deze formule op maat is ideaal om je daguitstap of teambuilding vol energie te beginnen.

Offerte aanvragen

0471 29 89 01

info@bongustega.be

Datum van het evenement
Locatie van het evenement
Ontbijtbuffet of ontbijt on the go
Type evenement